Wie zijn wij

De rijlessen bij Autorijschool Royaal worden verzorgd door Zeliha Arabacı, een vrouwelijke rijinstructeur. Zij heeft jarenlang ervaring in dit vakgebied waardoor zij aan de hand van jouw leertempo kan bepalen welk pakket het beste bij je past en jou daar uitgebreid advies over kan geven.

Hierdoor biedt Autorijschool Royaal voordelige rijlespakketten op maat aan. Het aanbieden van scherpe tarieven aan de cursisten is bewust voor gekozen door Autorijschool Royaal. De reden hiervoor is om zo het autorijlessen in Eindhoven en omgeving voor iedereen leuk, spannend en toegankelijk te maken.

Wil je meerdere keren per week rijles hebben of juist maar eens in de twee weken? Wil je liever een vrouwelijke instructeur of heb je last van rijangst en wil je die overwinnen? Bij Autorijschool Royaal hebben wij aandacht voor jou! BelWhatsApp of bericht ons gerust voor al je vragen of om een afspraak te maken voor een proefles!

Autorijschool Royaal Mercedes A-Klasse 3

Individuele benadering

Individuele benadering met de leerling is ons uitgangspunt. Je bespaart er niet alleen tijd en geld mee, ook heb je een grotere kans van slagen.

Vakkundige lessen

Ons doel is om jou snel en vakkundig te begeleiden naar jouw toekomstige rijbewijs door plezierige en vakkundige rijlessen te verzorgen.

Vaste rijinstructeur

Het hebben van een vaste rijinstructeur zorgt ervoor dat jij je rijbewijs sneller zal halen. Daarom heb je bij Autorijschool Royaal altijd een vaste rijinstructeur.